De zomer komt eraan

De zomer komt eraan en daar heb ik zin in! Het warmere weer en de zon die iedere dag lekker schijnt. De lente was al heerlijk, een prima voorbode van wat komen gaat, maar ik ben dus echt een zonaanbidder, een echte man voor de zomer. Normaal ga ik twee keer per week naar de sportschool, maar zo vlak voor de zomer ga ik wat vaker. Meestal vier keer per week om zo mijn bovenlichaam nog gespierder te maken.

Qua kleding valt er ook nog wel het een en ader te doen. Ik heb mijn winterkleding al opgeborgen en mijn zomerkleding te voorschijn gehaald. Ik ga kijken welke kleren ik nog leuk vind en welke nog goed zitten. De rest geef ik weg. Waar je misschien niet zo snel aan denkt, maar wat wel heel belangrijk is, is je ondergoed. In ieder geval moet deze lekker zitten, ook als het warm is. Ik draag graag ondermode die goed aansluit om mijn lichaam. Zomerkleding is vaak hele luchtige kleding en je ondergoed is dan beter zichtbaar.

Ikzelf ben helemaal fan van Sloggi ondermode. Behalve voor dames hebben ze ook voor heren een grote collectie met hele fijne en draagbare modellen. Ze hebben veel keuze uit slips, boxershorts en hipsters. Zelf geef ik de voorkeur aan slips, maar er is voor ieder wat wils. Op internet kan je de uitgebreide collectie op je gemak bekijken en ook meteen online bestellen als je wat leuks ziet. Wat trouwens ook heel bijzonder is, is dat ze levenslange garantie geven op hun producten. Dat is nogal wat en zegt wel iets over de kwaliteit waar het bedrijf voor staat. Ik heb het gelukkig nog nooit nodig gehad hoor, want de onderbroeken van Sloggi zitten erg goed en lekker en blijven ook na het wassen goed in vorm.

Behalve onderbroeken heeft Sloggi ook hemden in hun collectie om je ondermode helemaal af te maken. Je kunt dus een bijpassend hemd uitkiezen bij je onderbroek. Ik draag niet zo heel graag een hemd, maar af en toe vind ik het wel lekker. En dan wil ik natuurlijk wel dat dit hemd prima zit. Als ik mijn zomerkleding weer heb uitgezocht ga ik ook nog wat nieuwe ondermode bestellen. Dan ben ik weer helemaal klaar voor de zomer. Laat dat lekkere weer en die zon maar komen!