Garantie

Tevredenheidsgarantie

Wij willen dat u tevreden bent met uw aankoop op Stapshirtjes.nl! Is de aankoop niet zoals verwacht of wilt u een andere maat? Geen probleem! U kunt het artikel met de originele labels eraan binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Ook een afgeprijsd artikel. Heeft u het artikel al gebruikt of is het beschadigd? Dan is ruilen of retourneren helaas niet mogelijk. Natuurlijk mag u de kleding wel eerst passen.

Wat doe ik als ik een verkeerd artikel heb ontvangen?

Wij verwerken uw bestelling met veel zorg. Toch kan het een keer mis gaan. Heeft u een artikel ontvangen dat u niet heeft besteld? Neem contact op met onze klantenservice via info@trendy-stapshirtjes.nl. We zorgen dat u kosteloos het goede artikel ontvangt.

Heb ik garantie op een artikel?

Gaat uw artikel onverwachts kapot, dan kunt u natuurlijk op ons rekenen. Op al onze artikelen krijgt u de garantie van de leverancier. Neem voordat u het artikel retour stuurt, contact op met onze klantenservice via info@trendy-stapshirtjes.nl. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening.

Hoe werkt de klachtenprocedure?

Heeft u een klacht over onze service? Laat het ons schriftelijk weten per e-mail (info@trendy-stapshirtjes.nl) of per post Stapshirtjes.nl, Jan Beerenspad 12, 5171 JX Kaatsheuvel. We onderzoeken uw klacht en nemen binnen een week contact met u op.