Ruilen & Retourneren

Retourneren

U kunt uw artikel wel retourneren, maar niet ruilen. Dit houdt in dat indien u een artikel retour stuurt, altijd uw geld wordt terug gestort (mits aan alle voorwaarden voldaan is). Heeft u een ander artikel in onze shop gezien die u graag hiervoor in de plaats wilt, dan kunt u gewoon een nieuwe bestelling plaatsen.

Hoe werkt het?

Stuur het product aangetekend in originele verpakking met altijd de pakbon van de originele bestelling of de bevestiging van de bestelling mee. Vergeet dit alstublieft niet, we weten anders niet van wie de geretourneerde artikelen afkomstig zijn en kunnen deze dan ook niet in behandeling nemen. Mocht u deze bon niet meer hebben, voeg dan een brief met uw naam, klantnummer, adresgegevens, telefoonnummer, bankrekeningnummer en reden van retour bij de retourzending. Vermeld duidelijk het adres van Trendy-Stapshirtjes.nl op de retourzending:

Stapshirtjes.nl
Jan Beerenspad 12
5171 JX Kaatsheuvel

Kosten van retourneren

Het terugsturen van het artikel dient op kosten van de klant te gebeuren. Verzend uw retour voldoende gefrankeerd aangezien wij niet met een antwoordnummer werken. Dat mag in de originele verpakking. U bent zelf aansprakelijk voor de aankomst van de producten. Het te crediteren bedrag is minus de verzendkosten.

Verwerking van retouren

Zodra wij uw retour artikelen hebben ontvangen wordt het te crediteren bedrag binnen 2 werkdagen aan u overgeschreven. Wanneer het geld op uw rekening staat is vervolgens afhankelijk van de snelheid van uw bank.

Voorwaarden voor retourneren

  • De bestelling kan binnen 7 dagen na ontvangst geretourneerd worden.
  • Uiteraard mogen de geretourneerde producten gepast, maar niet gedragen of gewassen zijn.
  • Bewaar artikelen ook niet in een rokerige ruimte of in een keuken. Wij kunnen kosten in rekening brengen bij geretourneerde producten met een sterke rook- of etensgeur. Deze artikelen kunnen wij namelijk niet meer verkopen.
  • De artikelen dienen in goede staat naar ons verstuurd te worden.
  • De artikelen dienen voorzien te zijn van alle eventuele labels en verpakkingen.

Uitzonderingen

Mocht u onverhoopt te maken hebben met een foutieve levering of fabrieksfout/klacht maak dan geen gebruik van de retourneermodule maar neem contact met ons op via: info@trendy-stapshirtjes.nl