Snelheidsduivel

De winkel is echt enorm groot. Over drie verdiepingen verdeeld zie je alleen maar motorspullen staan. Op de onderste verdieping staan allerlei motoren uitgestald en de bovenste twee verdiepingen zijn helemaal gevuld met motorspullen. Verschillende soorten kleding, helmen en andere accessoires. Bij de motoren is er ontzettend veel keuze, van echte snelheidsduivels tot aan de grotere en meer comfortabele motoren, geschikt voor een lekker toerritje. In alle prijsklassen is er wel een exemplaar aanwezig. Een motor koop je natuurlijk niet zomaar en het is fijn als je veel te kiezen hebt. Er is zelfs een gedeelte aanwezig waar een garage in zit, dus je kunt ook meteen je motor laten onderhouden.

Bij de kleding hangen rekken vol met jassen en broeken, allemaal geschikt voor het motorrijden. Het allerbelangrijkste bij goede motorkleding is natuurlijk de bescherming van je lichaam. Mocht je een keer ten val komen dan moet je lichaam goed beschermd zijn. Alle kleding bevat daarom bescherming op de knieën en ellebogen en is gemaakt van extra stevig materiaal. Een goede motorjas is natuurlijk onontbeerlijk. Soms zie je motorrijders met alleen een jas en daaronder een gewone spijkerbroek, maar dat is niet echt veilig. Voor je veiligheid is het beter ook altijd een officiële motorbroek te dragen. Je hebt trouwens broeken gemaakt van denim, mocht je per se een spijkerbroek aan willen. Je maakt het motorpak compleet met goede stevige laarzen. Naast de bescherming van je voet is het belangrijk dat de laars lekker zit en dat je er goed mee kunt schakelen. Dat doe je immers ook met je voeten.

Last but not least is natuurlijk de helm. De helm is verplicht op de motor en dat is ook niet meer dan terecht. Veiligheid gaat voor alles. Je hebt tegenwoordig ontzettend veel keuze in motorhelmen en er is voor ieder wat wils. De stoere, motorcrossachtige helm, de meer klassieke helm, en wat je tegenwoordig ook veel ziet, de ‘grappige’ helm. Je ziet steeds meer helmen met oortjes erop of een andere grappig accessoire. Een ander belangrijk onderdeel van een goede helm is een zonneklep. Je wilt natuurlijk niet verblind worden op de motor. De zonneklep dient handig in gebruik te zijn, zodat je hem om de motor gemakkelijk kunt gebruiken. In deze winkel is er keuze genoeg. Alle kleding en wat je verder nog nodig hebt voor je motorritje kan je hier vinden.