Verzending & Bezorgd

Hoe hoog zijn de verzendkosten?

Uw bestelling wordt voor slechts € 2,50 thuis of op het door u opgegeven adres bezorgd. Voor zendingen buiten Nederland geldt een tarief van €7,50.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Stapshirtjes werkt eraan, na ontvangst van betaling, de bestelling van uw artikelen direct klaar te maken. Wanneer u uw bestelling voor 16.00 uur bestelt, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Stapshirtjes zal uw bestelling verzenden met PostNL. U wordt te allen tijde op de hoogte gehouden van de order status, indien uw bestelling niet door de brievenbus past, ontvangt u een Track & Trace code om uw bestelling online te volgen.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wanneer u voor 16.00 uur besteld, wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Let op: Als u bij de bestelling kiest voor vooruitbetaling, houd dan rekening met een overboektijd van één tot vijf werkdagen. Zodra we uw betaling hebben ontvangen ontvangt u per e-mail bericht en wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd.

Moment van levering?

De artikelen die u heeft besteld worden door PostNL afgeleverd op het adres dat u hebt opgegeven. Het pakket wordt 2 maal op het aangegeven adres aangeboden. Bent u niet thuis, dan zult u een bericht in de brievenbus vinden met daarop het dichtstbijzijnde postkantoor waar het pakket kan worden afgehaald of het pakketje wordt afgegeven bij uw buren. Het pakket blijft 3 weken op het postkantoor liggen.

Let op: PostNL levert op werkdagen en zaterdagen m.u.v. sommige gebieden in Nederland.

Ik ben niet thuis op de verwachte leverdatum, kan ik een ander adres opgeven?

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen een ander verzendadres op te geven, bijvoorbeeld uw zakelijke adres, buren of vrienden.

Kan ik laten leveren buiten Nederland?

Ja, u kunt ook geleverd krijgen in het buitenland. Tijdens het bestel proces kunt u land van bestemming kiezen. De verzendkosten voor zendingen buiten Nederland bedragen €7,50 en buiten Europa €25,00.

Kan ik mijn order annuleren?

Ja, u kunt uw order annuleren indien uw order nog niet is verzonden. Indien u een order wilt annuleren verzoeken wij u een e-mail te sturen (info@trendy-stapshirtjes.nl). Trendy-Stapshirtjes hanteert geen annuleringskosten.